Loonbedrijf Breemhaar is een bedrijf dat zijn oorsprong kent in 1968. De ouders van de huidige eigenaar, Richard Breemhaar, verhuisden vanuit het Noorden naar Ommen vanwege de stadsuitbreiding van de gemeente Assen en de aanleg van de rondweg Assen Noord.

Door de jaren heen is het akkerbouwbedrijf fors gegroeid. Eind jaren 90 is het loonwerk bedrijf toegevoegd, voornamelijk in het grondverzet, dat wordt uitgevoerd voor veelal vaste opdrachtgevers.

Naast de machines die Loonbedrijf Breemhaar voor zichzelf gebruikte op het akkerbouwbedrijf werden ook nieuwe machines voor het agrarische werk aangekocht zoals Combines, aardappelrooimachines en sedert. Enkele jaren later ook bietenrooimachines. later werd gladheidbestrijding ook gestart.

Op dit moment zijn er 8 vaste werknemers in dienst van Loonbedrijf Breemhaar. Zodoende hebben we een vaste kern om het hele jaar rond alle werkzaamheden te verrichten voor onze klanten. Loonbedrijf Breemhaar streef naar een grote inzetbaarheid voor alle klussen en levert kwaliteit.

Graag informeren wij u over de vele manieren van dienstverlening die wij u als onze klant kunnen aanbieden.