Loonbedrijf Breemhaar heeft een nieuwe werkplaats met werktuigenberging. De nieuwe loods van maar liefst 1.200 vierkante meter heeft een werkplaats van 30 meter diep en 13 meter breed. Deze werkplaats heeft een smeerput van 19 meter lang en is tevens voorzien van een 3 tal lucht hydraulische put krikken van elk 14.000 kilo lift capaciteit per stuk. Hiermee kunnen we elk voertuig ongeacht het gewicht omhoog tillen. Ook beschikt Loonbedrijf Breemhaar over een ABUS bovenloopkraan met een hijs capaciteit van 5500 kilo. Dit hijs werktuig is een enorm gewaarde “collega” bij het demonteren en monteren van motorblokken en versnellingsbakken en vele andere toepassingen.

De nieuwe werkplaats biedt veel meer “sleutel gemak”, zodat voertuigen sneller, makkelijker en beter gerepareerd kunnen worden.

Loonbedrijf Breemhaar  verzorgt ook reparatie en/of vervanging van de banden van uw voertuigen: van grote tractorbanden tot truckbanden en autobanden kunt u bij ons terecht. We adviseren u de beste banden, kopen deze voor u in en vervangen de bestaande banden. Natuurlijk beschikken wij ook over het juiste apparatuur om uw banden te de/monteren en waar zonodig te balanceren.

De werkplaats van Loonbedrijf Breemhaar is voor alle soorten reparaties geschikt. We beschikken over goed gereedschap om snel en goed de reparaties voor onze klanten uit te kunnen voeren.

Het lassen van zowel staal, aluminium als RVS van uw voertuigen is voor Loonbedrijf Breemhaar  geen probleem. In onze werkplaats beschikken wij over een grote draaibank en een horizontale en verticale freesbank. Deze kan ook worden gebruikt voor het laswerk aan shovels of kraanbakken.

Verder is er een ruim magazijn voor de diverse voorraden. Voor de medewerkers en klanten is er een nette kantine en toiletgroep.  De monteurs hebben ook de beschikking over een ruime douche!