Onze bietenzaaier is geschikt  voor veel meer zaaiwerk dan alleen het zaaien van suikerbieten. De Caspardo is een vacuümzaaier, waardoor het te verwachten zaairesultaat nog beter tot zijn recht komt. Informeer geheel vrijblijvend bij ons welke zaden er eventueel mee gezaaid kunnen worden.

Onze nieuwe Agrifac bietenrooier op rupsen is zeer geschikt voor al die bietentelers die gaan voor optimale rooikwaliteit. Omdat deze rooier op rupsen staat en met een volle bunker bieten minder druk per cm² weegt dan een rooimachine die leeg is en op banden staat voorkomt u onnodige bodem verdichting!

Verder heeft de rooier een uniek door Agrifac ontwikkelt kopsysteem die er voor zorgt dat ook uw bieten onder alle omstandigheden goed en zorgvuldig worden gekopt! Afgelopen rooiseizoenen zorgde Loonbedrijf Breemhaar regelmatig voor vrachten met 5% en zelfs een aantal met maar 4% tarra!!!!

Hier liggen voor u als bietenteler kansen om een deel van uw rooi nota te bekostigen door middel van goed rooiwerk, waardoor u een hogere opbrengst met het rooien van uw bieten behaalt.

Loonbedrijf Breemhaar heeft de beschikking over een 5 tal zanddumpers.

Twee van onze dumpers zijn van het merk Alasco, deze zijn uitgevoerd met een vloeistofdichte bak en volledige hardox. Tevens kunnen er een aantal dumpers worden voorzien van milieukleppen.

De dumpers variëren  in bak grootte van 10 tot 15 m³ waterinhoud.

Met name in het voorjaar helpt Loonbedrijf Breemhaar haar klanten met het poten van aardappelen op de akkers. Andere werkzaamheden bestaan onder andere uit het zaaien van granen en van voeder/suikerbieten.

Tevens kunnen wij met onze Caspardo zaaimachine vele andere zaden zaaien.

Hierbij kunt u denken aan chichorei,valeriaan,mais etc,etc,

Loonbedrijf Breemhaar zorgt ook voor diverse oogstwerkzaamheden voor haar klanten.

Combinen is het dorsen van al uw granen met eventueel transport per tractor en kipper of rechtstreeks per vrachtauto naar het losadres.

 

het transport van uw aardappelen en bieten kan ook door ons voor u worden uitgevoerd.

Met DeWulf aardappelverstekrooier zijn wij in staat om al uw aardappelen goed en vakkundig te rooien.

Ook onder moeilijke omstandigheden, daar de rooier is uitgerust met wielaandrijving en extra brede banden (1050×30,5)

Hiermee zorgen wij dat er zoveel mogelijk gerooid kan worden met een minimale belasting van uw kostbare bodem.

Ook voor alle spuitwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze spuitmachine heeft een boombreedte van 33 meter en is uitgerust met een DGPS systeem welke ervoor zorgt dat er geen plekken dubbel worden bespoten of worden overgeslagen.